G.b Fotó
Gerstenkorn Barnabás – ügyvezető, oktató

A Gyerekakadémia egy innovatív oktatási intézmény, amely 2014 óta elkötelezetten dolgozik az általános iskolás gyermekek programozási és robotikai készségeinek fejlesztésén. Küldetésünk, hogy játékos és élményalapú tanulással segítsük a 7-15 éves korosztályt felzárkózni a rohamosan fejlődő informatika világába.

Miért válassza gyermeke számára a Gyerekakadémiát?

  1. Szakértelem: Tapasztalt oktatóink a LEGO MINDSTORM EV3 robotok segítségével vezetik be a gyerekeket a programozás világába, előképzettség nélkül is.
  2. Jövőorientált készségfejlesztés: A programozás és robotika olyan készségeket fejleszt, mint az algoritmikus gondolkodás, problémamegoldás és csapatmunka, amelyek egész életükben előnyt jelentenek.
  3. Korszerű oktatás: Folyamatosan frissítjük programjainkat a legújabb technológiai trendeknek megfelelően.
  4. Befogadó környezet: Tanfolyamaink minden 3-8. osztályos diák számára elérhetőek, függetlenül az előzetes tudásszinttől.
  5. Megfizethető havidíjak a szerződött iskolákban, és kedvező tábordíjak, hogy minél több gyermek számára elérhetővé tenni a programozás tanulását.

A Gyerekakadémia nemcsak tanfolyamokat, hanem izgalmas nyári táborokat is szervez, ahol a gyerekek napi 4 órában mélyülhetnek el a robotprogramozásban és a 3D játékfejlesztésben.

Csatlakozzon hozzánk, és segítsen gyermekének elsajátítani a jövő egyik legfontosabb készségét! A programozás nem csak egy hasznos tudás, hanem egy új gondolkodásmód, amely segíti gyermekét a digitális világ kihívásainak leküzdésében.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és fedezze fel, hogyan teheti gyermeke első lépéseit a programozás izgalmas világában!

év tapasztalat
Programozás játékosan

A digitalizáció világában elengedhetetlen tudás a programozás

„Tizenöt éven belül ugyanúgy fogják oktatni a programozást, mint az írást, olvasást… és csodálkozni fogunk, hogy miért nem hamarabb kezdtük el.”
Mark Zuckerberg
Facebook

Kérdések, válaszok

Sok fontos kérdést kaptunk a szülőktől az évek alatt, a leggyakoribbakat összeállítottuk.

Tanfolyamaink és táboraink 7-15 éves gyerekek számára ideálisak. Már az általános iskola alsó tagozatától kezdve részt vehetnek a gyerekek a robotprogramozás izgalmas világában.

Nem, egyáltalán nem szükséges előzetes tudás. Programjainkat úgy terveztük, hogy előképzettség nélkül is elsajátíthatók legyenek az alapoktól kezdve.

A LEGO MINDSTORM EV3 robotokat használjuk az oktatáshoz, amelyek segítségével a gyerekek játékos formában sajátíthatják el a programozás alapjait

Több kerületi iskolában tartunk tanfolyamokat, így a gyerekek akár saját iskolájukban is részt vehetnek a programozási órákon. A nyári táborok helyszíne a BPS Kassák (Budapest School), 1134 Budapest, Kassák Lajos út 20.

A tanév során heti egy alkalommal, 1,5 órás időtartamban tartjuk a foglalkozásokat. A nyári táborokban napi 4 óra programozással foglalkoznak a gyerekek.

A programozás fejleszti az algoritmikus gondolkodást, a problémamegoldó képességet, a kreativitást és a csapatmunkát. Ezek olyan készségek, amelyek a gyermek egész életében előnyt jelenthetnek.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megpróbálunk megoldást találni. Általában lehetőség van pótolni a lemaradt órákat.

További Kérdése Van?