ÜDVÖZÖLLEK A GYEREKAKADÉMIÁN!

Az oktatás szükségessége nehezen vitatható a XXI. század legmeghatározóbb informatikai fejlődése a robotika terén mutatkozik!

A programkörnyezet használatával a programozás oktatás és algoritmikus gondolkodás egy új fejlesztőeszköze jelent meg, amely forradalmasítja a programozásról eddig szerzett tapasztalatainkat. Olyanok számára is elérhetővé téve a programozást, robotikát, akik eddig motivációjuk vagy lehetőségeik hiányában a területen kívül maradtak.

A gyermekek oktatását a LEGO MINDSTORM EV3 robotok segítségével végezzük, így tanulóink játékos keretek között kerülnelk ezen képességek birtokába.

Lehet, hogy gyermeked lesz a következő Steve Jobs vagy Zuckerberg, de ha mégsem, a programozás akkor is nagyon hasznos készség számára!

Hasznos készség, ha már ilyen fiatalon helyesen tudja felmérni a környezetében lévő problémákat. A kódolás ismeretének segítségével bátrabban teszi fel majd a kérdés, hogy „Mi lenne, ha…?” és ezáltal előbb találja meg a megoldást vagy a számára legmegfelelőbb végkimenetelt a kérdéses problémára.

Élményalapú programozás gyerekeknek

„Ma már minden gyerek a gép előtt ül, előbb látnak táblagépet, mint a nagyszülőket, hamarabb tudják megnyitni a programokat, mint járnának. Több egyetem és néhány szülő is arra jutott, hogy Ideje ebből előnyt kovácsolni: miért ne tanulhatnának valamit játékosan, amivel később nagyon jól kereshetnek.”

Laza Bálint – index.hu

Forrás: http://index.hu/tech/2013/05/08/fakocka_helyett_programozzon_a_gyerek/

Elérhetőségünk:
Telefonszám: +36 70 385 0 365

E-mail cím: gyerekakademia@gmail.com